KulturMusikPå scen

KYGO TILL SVERIGE!

Norges stolthet, världsartisten Kygo, ger sig ut på turné och kommer Stockholm och Ericsson Globe för en efterlängtad konsert onsdag den 7 februari 2018. Tillsammans har han med sig Seeb och Gryffin som support. Turnén följer hans kommande album ”Kids in Love” som släpps nu på fredag den 3 november, samma dag som biljetterna till turnén!

Biljetterna till konserten släpps fredag 3 november kl 10.00 via Livenation.se

Turnén startar i Helsingfors den 5 februari 2018. Första fasen av turnén gör också stopp i bl.a. Oslo, Paris, Toronto och New York (se fler turnédatum nedan). Albumet, som ges ut via Sony Music Sweden / Ultra Music / RCA Records, kommer att finnas tillgängligt på alla plattformar fredag den 3 november. På Kids in Love samarbetar Kygo med artister så som One Republic, John Newman m.fl. Tillsammans med detta turnémeddelande följer också utgivandet av två singlar från det kommande albumet, inklusive titelspåret ”Kids in Love” (Lyssna Här) och ”Never Let You Go” (Lyssna Här).

OM KYGO

Kygo är en norskfödd, världsberömd producent, låtskrivare, DJ och musiker, som har lyckats bli en internationell storhet utan motstycke. Han blev krönt till Spotifys Breakout Artist of 2015, tack vare låtar som ”Firestone (feat Conrad Sewell)” och ”Stole The Show (feat Parson James)”, vilka var certifierade guld eller platina i sexton länder, hjälpte honom att bli den snabbaste artisten att nå 1 miljard streams på Spotify. Kygos första album, Cloud Nine, gick in på förstaplatsen på iTunes Dance Albums Chart och blev nummer 1 på Nielsen Soundscans Electronic Album-lista. Cloud Nine mottog enormt fina recensioner från kritiker, bl.a. kallade Rolling Stone det ”ofelbart vackert”.

Kygo debuterade på amerikansk TV på Late Late Show med James Corden där han framförde en akustisk version av ”Stole The Show (feat Parson James)”. Han har också spelat på Good Morning America, The Tonight Show med Jimmy Fallon, och The Ellen DeGeneres Show. Utöver detta placerades Kygo på omslaget av Billboard Magazine till följd av han senaste års kolossala framgång. Under sommaren släppte Kygo ”It Ain’t Me” med Selena Gomez som nådde bland de tio främsta på Billboard Hot 100 och som har samlat över 555 miljoner Spotify-streams hittills. USA Today deklarerade låten som en av 2017 mest sannolika att bli årets sommarhit och förklarade att Tropical House-soundet fullkomligt ”skriker sommar”. Kygo släppte också ”First Time” med Ellie Goulding under sommaren, vilken knep förstaplatsen på iTunes i 14 länder och debuterade på niondeplatsen på Billboard Hot Dance / Electronic Songs chart. Låtens musikvideo har fått över 47 miljoner visningar (Klicka  HÄR för att se).

Tidigare denna månad släppte Kygo en EP på fem låtar med titeln Stargazing vilken på kort tid har samlat fler än 24 miljoner streams.

För att köpa eller streama “Kids In Love”:  http://smarturl.it/sKidsInLove

Följ Kygo på sociala medier: Official Website | Facebook | Twitter |Instagram

Kids in Love Tour 2018

5/2 – Icehall, Helsingfors, Finland

7/2 – Ericsson Globe, Stockholm, Sverige

9/2 – Telenor, Oslo, Norge

11/2 – Royal Arena, Köpenhamn, Danmark

13/2 – Ziggo Dome, Amsterdam, Nederländerna

14/2 – Zenith, Paris, Frankrike

15/2 – Zenith, Paris, Frankrike

18/2 – Lanxess Arena, Cologne, Tyskland

22/2 – 3 Arena, Dublin, Irland

25/2 – O2 Arena, London, England

2/5 – Air Canada Centre, Toronto, Kanada

5/5 – United Center, Chicago, USA

8/5 – The Anthem, Washington DC, USA

11/5 – Barclays Center,Brooklyn, NY, USA

12/5 – TD Garden, Boston, USA

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close