KulturMusikPå scen

RRRR-AH!! DESIIGNER TILL SVERIGE FÖR FÖRSTA GÅNGEN!

”I got broads in Atlanta. Twistin’ dope, lean and the Fanta…” – RRRRRR-AH! Ja. Ni vet exakt vem vi pratar om. Desiigner kommer till Sverige för första gången! Låtar som ”Panda” och ”Timmy Turner” blev game-changers och inget har varit sig likt sedan Desiigner kraschlandade på hiphopscenen. Och vi älskar det. 19 mars kommer han till Nobelberget i Stockholm – för sin första Sverigekonsert!

Biljetter släpps fredag 27 oktober klockan 10.00 via LiveNation.se

Vart var du första gången du hörde ”Panda” med Desiigner? 655 miljoner streams på Spotify (252 miljoner på YouTube) senare – så är det en av de senaste årens största hits, världen över. Men Desiigner är långt ifrån en one-hit-wonder. Han är en konstnär utöver det vanliga. En renässansman, kan man säga.

Musikälskare världen över dansar som Desiigner, försöker härma hans texter (och ibland: tyda dom) och allt han säger blir en viral sensation på nätet. Han är en artist som skapat ett helt eget uttryckssätt – något som folk nu börjar härma mer och mer.

Desiigner har aldrig varit i Sverige för en egen konsert. Nu är det dags.
Nobelberget är stabilt. Lokalen står på ett, som namnet antyder, berg. Men frågan är om inte jordbävningen Desiigner kommer att flytta berget ett par meter den 19 mars…

Datum 2018

19/3 – Nobelberget, Stockholm

Biljetter

Biljetterna släpps fredag 27 oktober kl. 10.00. Mer info via livenation.se

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close