NyheterSverige

Mordet i Enskede – Uppföljning

Minnesstund hålls för den avlidne i Enskede intill Poppelgården, Söder om Stockholm. 

Videofilm på minnesstund

Runt klockan 20:06 hölls det en minnesstund för den unga mannen som hade avlidit i skottlossning under torsdagskvällen. Minnesstunden såg ut att ha pågått ett tag, allt fler folk började komma förbi och stannade kvar en stund för att hålla en tyst minut för den avlidne.

Platsen var omringat av ljus, blommor och enstaka fotografier på den 25-åriga mannen som hade avlidit. I samband med minnesstunden kunde man höra musik och verser från Koranen några meter bort ur en bil.

Det var en väldigt känslosam stund för många.

”Ur respekt syfte, valde Ella att inte gå fram och ställa frågor till mannens anhöriga. Vi vill att de sörjer ifred och vi hoppas att han vilar i frid”

Journalist: Ella Rose

Tags

Ella Rose

Hej! Jag heter Ella Rose och är 18 år gammal. Bor i Stockholm med familjen och studerar på en folkhögskola. Jobbar även tillsammans med Kronbladet och TV100. Skicka iväg ett meddelande på facebook eller till mitt mejl; EllaRoose@hotmail.com om du har några frågor eller funderingar. Varma hälsningar, Ella Rose.

Relaterade artiklar

Translate »
Close