KulturMusikPå scen

LADY GAGA – NYTT KONSERTDATUM KLART!

Joanne World Tour återupptas i Nordamerika i november och december. Nya datum för hela Europaturnén startar 14 januari i Barcelona – alla tidigare planerade konserter genomförs med nya datum.


Den 15 februari spelar Lady Gaga på Ericsson Globe i Stockholm.
Köpta biljetter till den planerade konserten den 23 oktober gäller till det nya konsertdatumet.

“There aren’t likely to be many more bracing displays of vocal verve in an arena setting this year” skrev New York Times om turnén och adderade att denna turnén är ”the singer at her best.” I Variety beskrevs hennes prestation med orden “unfaltering vocals and high-energy showmanship”. Alla fans som köpt biljetter kommer få se en Lady Gaga som återvänder till en turné som också beskrivits som en “multi-media extravaganza” (LA Times).

Köpta biljetter gäller till det nya konsertdatumet. Om man inte har möjlighet att gå på nytt konsertdatum erbjuds återlösen av biljetten fram till och med den 13 november 2017 via respektive inköpsställe.

För samtliga nya konsertdatum, besök www.ladygaga.com

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Kolla också

Close
Translate »
Close