KulturMusikPå scen

PARTYNEXTDOOR FIXAR FEST OCH AVSLUTAR EUROPATURNÉN I ANNEXET

Kanadensiska stjärnan PARTYNEXTDOOR åker ut på sin största Europaturné hittills och turnén avslutas i Stockholm på Annexet den 1 mars 2018. Med senaste mixtapen ”Seven Days” i bagaget kommer hans Infinity Tour göra 16 konserter i Europa med support av Jessie Reyez.

Biljetterna till detta efterlängtade återbesök i Stockholm släpps på fredag 13 oktober kl 10.00.

Den framgångsrika och hyllade sångaren, rapparen, låtskrivaren och producenten slog igenom på riktigt med sin självbetitlade första mixtape med hitsingeln ”Over Here” feat. Drake. Sedan dess har PND jobbat med andra storheter som Future, Drake, Travis Scott och RIhanna där han både bidragit med sång och producerat flera singlar. PARTYNEXTDOOR fick till exempel sin första Billboard-etta som låtskrivare till Rihannas superhit ”Work”.

Hans mixtape PARTYNEXTDOOR 3 från 2016 landade på iTunes-listans första plats och under året som följde sjöng han ”Since Way Back” på Drakes More Life innan släppte sin superhyllade COLOURS 2 EP. Han syntes tre gånger på DJ Khaleds album Grateful som låtskrivare, bland annat på Platinum-säljande ”Shining” med Beyoncé och Jay Z och ”Wild Thoughts” med Rihanna och Bryson Tiller plus hans eget sångbidrag på ”Down For Life” med Future, Travis Scott, Rick Ross och Kodak Black.

Kort efter allt detta gästade han ”Cash Out” tillsammans med Schoolboy Q och DRAM Calvin Harris album Funk Way Bounces Vol. 1. Sen släppte han ett gäng låtar på sin hemsida inkluderat ”Cartier” with Jadakiss innan han annonserade projektet Seven Days under en intervju med Zane Lowe, där han också premiärspelade ”Damage” feat. Halsey. Dagen därpå släppte han så äntligen ”Seven Days”, en samling av sju låtar skrivna på sju dagar inkluderat ett samarbete med Partys stora inspiration Rick Ross.

PARTYNEXTDOOR har gått från att vara ett av de mest spännande och lovande nya namnen på rap-himlen till att vara en av de starkast lysande stjärnorna på länge.

DATUM
1/3 – Annexet, Stockholm

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close