Krönika

LEDARKRÖNIKA: Att välja polarisering

LEDARKRÖNIKA:
När statsmakten låter polariseringen fortgå i vår omvärld så är det förmodligen en medveten strategi eller ren idioti, men situationen kanske bygger lika mycket på det klassiska uttrycket  ”genom att söndra så härskar” man över folket.

När statsmakten får välja vad som är rätt åsikter i skola,  tv och tidningar är att på samma gång tillåta kommunister, nazister och islamister att fortsätta vara nyttiga idioter i att passivisera medborgarnas krav, på vad som är rätt och riktigt för ett land som Sverige och det svenska folket.

Problematiken är att vi tillåter kommunister ge rätten att peka ut vilka som är de ”onda” och vi tillåter nazister få bestämma vad som är det nationella när de egentligen är socialister. Och vi tillåter oss att ge vika emot islamisters krav som blir sedan en norm med skadlig samhällspåverkan och ett krigiskt hot i alla sektorer av samhället, även emot vänstern.

Dessa mördande ideologier och dödsreligioner består idag av officiellt ca 2000 islamister,  800 aktiva kommunister, och 200 nazister. Det som är gemensamt  för dessa är att de är vänsterorienterade till sin ideologi och religionens kärna och ogillar vissa specifika raser som semiter, kaukasier, och samt ser ned på icke berörbara individer på ett medeltida groteskt sätt som försvaras av staten.

Sverige behöver en gemensam strategi om hur vi reformerar religioner till att vara demokratiska och inkluderande alternativt förbjudas från att organisera sig. Och att mördande vänsterideologier som kommunism och nazism bör dela samma skuld över död och förintelse över människors öden världen över.

I Tyskland har man lärt sig många läxor genom historien men de verkar dock vara blinda för mördande religioners makt, men de har dock lärt sig att förbjuda extrema rörelser att organisera sig och där har vi mycket att lära oss av.
Dock bör Sverige hitta den klassiska mellanmjölk-vägen och låta dessa mördar-anhängare att få ventilera sina åsikter som under demonstrationer och organisera tillfälliga möten men ej tillåtas organisera sig till officiella föreningar och stiftelser som EXPO, NMR,  IFiS.

Tyvärr ser det mörkt ut när islamisterna utnyttjar kommunisterna som i sin tur bråkar med sitt syskon nationalsocialisterna, vilket Svenska staten påhejar med alla former av hitte-på-museum, hitte-på-samordnare eller extra miljoner för skolan för omprogrammering av barn.

I en framtida förändring efter valet 2018, så behöves det en regering som ser till att vänstern och islamisterna fasas ut från alla sektorer av den svenska samhällsapparaten. Allt för ett välmående Sverige för det svenska folket i tiden.

/Redaktionen

 

 

 

Relaterade artiklar

Translate »
Close