LevaMat & Dryck

Handla smart i butiken, swisha och dela på maten

Handla smart i butiken och swisha pengar och dela på maten som du handlar tillsammans med dina vänner i butiken.

Många områden i Sverige så har man köpcentrum med flera olika butiker i närheten, exempelvis kan du ha Coop, Willys, ICA, Lidl, Hemköp och många andra matvarubutiker på promenadavstånd med flera olika erbjudanden.

Se bilden här:

© Kronbladet

Varje butik har butiksrader med flera erbjudanden som oftast handlar om att du skall köpa 3 produkter för priset av 2 eller köpa 3 produkter med rabatt på 5 till 15 kr. Och iden från butikerna är att dessa erbjudanden är tänkt för ett hushåll, och inte tänkt att man ska handla tillsammans med sina vänner.

Med att Swisha till den som betalar, så kan ni spara en hel del och få ihop matkassar av stort utbud ifall ni tar dessa erbjudanden från olika butiker som finns vid köpcentra i er stad, se till att dessa butiker ligger i samma område så att det underlättar för ert handlande.

Relaterade artiklar

Kolla också

Close
Translate »
Close