Krönika

Du måste inte vara vänster bara för att du är bög

Det är inte alltid oproblematiskt att identifiera sig som homosexuell och samtidigt på ett politiskt plan vara konservativ.
Att vara en högerbög helt enkelt!

Från tidernas begynnelse och framåt (läs: fram till ca år 2005) stod vänstern på de svagas sida i allmänhet och på de sexuella minoriteternas sida i synnerhet. Och, måste erkännas, vänstern gjorde en hel del gott för oss ickeheterosexuella.
Sedan hände något. Det var någon gång i mitten av 2000-talet.

Foto: Wikipedia.

Plötsligt började vänstern svika ”oss” och de började hejdlöst flirta med – inte minst – nyimporterad homohatande våldsbejakande islamistiska extremister.
Ni ser, i denna betydligt större grupp fanns fler röster att värva. Allt handlar ju nämligen om makten!
Av samma anledning struntar vänstern i judarna och går istället till sängs med judehatande muslimer. Vad betyder väl några få judars röster när det finns en enorm massa muslimer med betydligt större makt och inflytande?

Således svek vänstern sina tidigare ideal – sin ideologi helt enkelt.
Judar och homosexuella kastades under bussen och vips handlade allting om muslimerna. Att de (inte alla, naturligtvis!) tar med sig inte bara ett homo- och judehat utan även ett kvinnoförakt när de kommer till Väst spelar ingen roll för vänstern.
Ty, som sagt, allt för makten!

Jag förstår inte riktigt hur de får det hela att gå ihop.
Vänstern av idag är inte den vänster som jag sympatiserade med i min ungdom och därför påbörjade jag min försiktiga vandring högerut någonstans runt år 2005.

Dessvärre är det mer eller mindre standard – eller åtminstone en bestämd uppfattning – att är man homosexuell så är man per automatik även vänster.
FLASH: Du kan vara gay och konservativ, precis som undertecknad.

Jag träffar titt som tätt på människor som utgår ifrån att bara för att jag har en homosexuell och -emotionell läggning så ska jag vara på ett visst sätt: springa på porrklubbar, vara promiskuös, leva i ett sådant där modernt ”öppet förhållande” osv.
Dessa aningslösa människor blir en smula chockade när de får höra att jag är lika tråkig som de själva; att jag bara vill leva i en kärleksfull monogam relation med den enda skillnaden att min partner bör vara en person av samma kön.

Just den här stereotypa bilden av oss ickeheterosexuella är för övrigt en bild som nämnda vänster i årtionden har hyllat och pumpat ut.
Se bara på Priderörelsen som när jag var yngre kallades Frigörelseveckan. Då handlade det verkligen om frigörelse och om kärlek. Numera är Pride kidnappad av vänstern och det mesta handlar om porr och promiskuitet.

Men låt er inte luras, kära heterosexuella vänner! De flesta av oss är lika ”vanliga” och tråkiga och konservativa som ni själva är.
Det är bara det att vi inte figurerar i media eftersom… ja… Vi är så himla ointressanta helt enkelt.

 

Kim M. da Costa, Helsingfors

Tags

Relaterade artiklar

Translate »
Close