KulturMusikPå scen

SKI MASK THE SLUMP GOD TILL STOCKHOLM I DECEMBER!

21-åringen från Florida har dykt upp som en joker bland den nya generationens rapstjärnor. Med texter som är både fyndiga och provocerande och med en attityd som upprör och charmar på samma gång. Rapparen har redan samlat på sig miljontals streams/views för låtar som ”Catch me outside” och ”Take a step back” (med kollegan XXXTENTACION). Lördag 2 december kommer han till Nobelberget i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 29 september klockan 10.00 via LiveNation.se

Influerad av Young Thug, Travis Scott, Lil’ Wayne och superproducenten Timbaland (som han nu har gjort en låt med!) men med en helt egen stil – är Ski Mask The Slump God ett av de mest spännande namnen just nu. Efter att ha träffat XXXTENTACION (i fängelse) har de båda skapat en egen plattform i dagens hiphop.

Med sitt sylvassa och snabba flow har han snabbt nått ut långt utanför hemmet i södra Florida. Med ett kommande mixtape (som ryktas vara helt producerat av Timbaland) så ser 2018 väldigt spännande ut för Ski Mask The Slump God. Men innan det – så kommer han till Nobelberget! Lördag 2 december – ses där!

Datum 2018

2/5 – Nobelberget,

Biljetter

Biljetterna släpps fredag 29 september kl. 10.00. Mer info via livenation.se

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close