KulturPå scen

LADY GAGA FLYTTAR FRAM SIN EUROPATURNÉ

Live Nation kan idag meddela att den Europeiska delen av Lady Gagas Joanne World Tour tyvärr tvingas flytta fram till tidigt 2018. Den sex veckor långa Europaturnén skulle börja den 21 september i Barcelona och därefter nå Sverige och slutsålda Ericsson Globe den 23 oktober. Nu flyttas turnén och Sverigekonserten fram.

Lady Gaga lider av svår fysisk smärta som har påverkat hennes förmåga att uppträda. Hon vårdas av expertläkare, samma läkare som nu rekommenderat uppskjutningen av turnén. Lady Gaga är väldigt ledsen att hon måste vänta med att spela för sina europeiska fans. Hon kommer spendera de närmaste sju veckorna med att proaktivt jobba med sina läkare för att läka från det här och tidigare trauman som fortfarande påverkar hennes dagliga liv och leder till allvarlig fysisk smärta i kroppen. Hon vill ge sina fans den absolut bästa versionen av den show hon byggt för dem när turnén sen återupptas.

Lady Gaga skickar sin kärlek till sina fans över hela Europa och tackar för deras stöd och förståelse. Eftersom man nu jobbar på att hitta nya datum för hela turnén så uppmanas alla fans att behålla sina biljetter tills vi kan gå ut med ny information.

Den andra nordamerikanska delen av turnén är planerad att fortsätta som planerat.

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Kolla också

Close
Translate »
Close