KulturMusikPå scen

Måns Zelmerlöw på klubbturné

Det har gått två år sedan Måns tog hela Europa med storm och vann Eurovision Song Contest med låten ”Heroes”. Det blev startskottet på en lång Europa-turné. Uppföljarsingeln ”Should have gone home” blev förra årets näst mest spelade låt och i höstas släpptes nya albumet ”Chameleon”. Nu åker Måns ut på klubbturné med tre stopp i Sverige och två i Polen med start i oktober.

Måns har sedan vinsten i Eurovision ständigt varit på resande fot för att uppträda och möta sina fans. I höstas släpptes albumet ”Chameleon” med singlarna ”Glorious”, ”Fire In the rain”, ”Hanging on to nothing” samt ”Wrong Decision” som toppade den svenska singellistan.

Albumet följdes i våras upp med en europaturné som inleddes i Amsterdam för att bl.a. besöka Paris, Zürich och London. Under sommaren har vi kunnat möta Måns på en exklusiv Sverigeturne som nu i höst avslutas med några klubbdatum i Sverige och Polen innan han går in i studion för att börja arbetet med nästa platta.

Måns kan ses live under hösten på följande ställen.

Turnédatum
6.10  Falu Bowling & Krog, Falun
7.10  Frimis Salonger, Örebro
20.10  Konserthuset (klubbscenen), Västerås
21.10  Stary Manez, Gdansk
22.10  Kwadrat, Krakow

Biljetter via LiveNation.se

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Kolla också

Close
Translate »
Close