KulturMusikPå scen

2 Tone/Ska-ikonerna The Selecter och The Beat till Sverige för en konsert!

När det kommer till Ska-utvecklingen 2 Tone från Coventry så är The Selecter och The Beat två av de viktigaste grupperna. Traditionell ska mötte punken på ett sätt som inte gjorts tidigare och en kulturell rörelse var igång. Banden har enats för några konsertdatum – och tack vare ett enormt intresse utökas turnéplanen – inklusive ett datum i Sverige: lördag 21 april på Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 8 september klockan 09.00 via LiveNation.se

The Selecter frontas av karismatiska sångerskan Pauline Black – uppbackad av talangfulla musiker, med medgrundaren Arthur ”Gaps” Hendrickson i täten. Bandet är mer drivna än någonsin och hits som ”Three Minute Hero”, ”Missing Words” och ”On My Radio” kommer att skaka Debaser Strand till den grad att lokalen eventuellt kan flytta några meter närmre vattnet.

The Beat frontas av ska-hjälten Ranking Roger och släppte nyligen sitt fjärde album (”Bounce”) – som är bandets första på 30 år. Till bandet ansluter också Ranking Junior aka. Matthew Murphy (son till Ranking Roger) som uppdaterar bandets sound och bidrar med ny energi till låtar som ”Mirror In The Bathroom”, ”Stand Down Margaret” och ”Too Nice To Talk To”.

Datum 2018

21/4 – Debaser Strand, Stockholm

 

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Relaterade artiklar

Translate »
Close