The Real Group ger sig ut på en turné

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vokalensemblen och en av världens mest inflytelserika a cappella-grupper The Real Group ger de sig ut på en turné där de besöker fyra städer i februari. Med sig i bagaget tar de ett nyutgivet album – Elements – med nyskrivna låtar och gamla favoriter. Första konserten blir i Eskilstuna den 2 februari.

The Real Group är en svensk banbrytande vokalgrupp som varit verksam i Sverige och internationellt sedan starten 1984. De är sedan länge etablerade och respekterade världen över. Inte bara för sin förmåga att skapa ovanligt varierade, lekfulla och uppfinningsrika arrangemang inom ramen för sin ovanliga sättning – fem mänskliga röster, utan också för sitt varma, intelligenta originalmaterial som uppskattas oavsett ålder, kön samhällsklass och nationalitet. Med rösten som enda instrument har man skapat ett eget musikaliskt uttryck i området mellan jazz, pop och svensk körmusik.

The Real Group turnerar året runt och gör ett 80-tal konserter varje år. Största marknaden finns utanför Sverige, framförallt Tyskland, USA, Japan och Sydkorea. Gruppen utmärker sig genom sin kombination av perfektion och personliga tilltal som gjort den populär bland både musikvärldens förståsigpåare och konsertbesökare i alla åldrar.

Medverkande
The Real Group består av fem sångare.
Emma Nilsdotter
Lisa Östergren
Anders Edenroth
Morten Vinther
Janis Strazdins

Turnedatum 2018
2 februari Lokomotivet – Eskilstuna
3 februari Gävle Konserthus – Gävle
9 februari Culturum – Nyköping
15 februari Roslagsgymnasiet – Norrtälje

Mer information http://www.therealgroup.se/

Mattias Wåhlin

Chefredaktör

You May Also Like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *