Måns Zelmerlöw på klubbturné

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Det har gått två år sedan Måns tog hela Europa med storm och vann Eurovision Song Contest med låten ”Heroes”. Det blev startskottet på en lång Europa-turné. Uppföljarsingeln ”Should have gone home” blev förra årets näst mest spelade låt och i höstas släpptes nya albumet ”Chameleon”. Nu åker Måns ut på klubbturné med tre stopp i Sverige och två i Polen med start i oktober.

Måns har sedan vinsten i Eurovision ständigt varit på resande fot för att uppträda och möta sina fans. I höstas släpptes albumet ”Chameleon” med singlarna ”Glorious”, ”Fire In the rain”, ”Hanging on to nothing” samt ”Wrong Decision” som toppade den svenska singellistan.

Albumet följdes i våras upp med en europaturné som inleddes i Amsterdam för att bl.a. besöka Paris, Zürich och London. Under sommaren har vi kunnat möta Måns på en exklusiv Sverigeturne som nu i höst avslutas med några klubbdatum i Sverige och Polen innan han går in i studion för att börja arbetet med nästa platta.

Måns kan ses live under hösten på följande ställen.

Turnédatum
6.10  Falu Bowling & Krog, Falun
7.10  Frimis Salonger, Örebro
20.10  Konserthuset (klubbscenen), Västerås
21.10  Stary Manez, Gdansk
22.10  Kwadrat, Krakow

Biljetter via LiveNation.se

Mattias Wåhlin

Chefredaktör

You May Also Like